Man - Tors: 09:00 - 16:00 / Fre: 09:00 -15:00

Dækker hele Danmark

Skræddersyede løsninger gjorde forretningen mere effektiv

Videotype
Testimonialvideo
Web
gecko.dk

I starten af 2020 startede vi for alvor vores samarbejde med AQUA Akvarium & Dyrepark, og nogle få måneder efter ramte vi +60% mere organiske trafik til deres hjemmeside.

AQUA er en forlystelsespark med særligt fokus på den danske natur og de danske dyr, som de besøgende får rigt mulighed for at komme særligt tæt på, hvor det ellers ville være umuligt – derudover vil man som besøgende også blive meget klogere på naturen, som vi er omringet af. 

Scope

Bilmærket MG Motors  så dagens lys i 1924, og siden har der været fart på, hvor de har oplevet mere eller mindre vækst hvert år. I forbindelse med mærket lancering i Danmark skulle vokseværket fortsætte, og derfor fik jeg til opgave at hjælpe dem med at lave en video marketing strategi så vi kunne trække mere trafik og skabe mere salg på det danske marked.

Udover den øgede trafik og mere salg var hensigten, at vi skulle ramme en bred vifte af kunder, men også at overbevise dem om, at MG’s biler er på niveau på mange andre gode bilmærker, hvilket opnås ved at besvare ofte stillede spørgsmål, lave produktgennemgange samt promovere produktet.

Resultatet

Den overordnede videostrategi gav porte helt fra start. Vi ramte det, som målgruppe efterspurgte, og derfor kunne vi på bare fire måneder præsentere følgende resultater: 

  • +60% mere trafik til hjemmesiden gennem Paid Social
  • +128% i omsætning gennem webshop og flere besøgende i parken

Samarbejdet fortsætter i øjeblikket og det næste vi skal have fokus på, bliver udarbejdelse af mere content, som skal skaffe endnu mere organisk trafik ind på deres sociale medier og hjemmeside. 

Få gratis adgang

Den ultimative Video Marketing Startpakke

Vil du gerne arbejde mere strategisk og fokuseret på at opnå bedre resultater med dine videoer? Så har jeg samlet konkrete tips & tricks til dig i form at videoer, artikler og guides i denne start pakke – lige til at implmentere.

Læs mine seneste blogindlæg

Er du klar til at samarbejde?

Kontakt mig for at se, hvordan jeg kan hjælpe dig.