Skræddersyede løsninger gjorde forretningen mere effektiv

Videotype
Testimonialvideo
Web
gecko.dk
GECKO.DK ApS har leveret booking – og eventsystemer samt hjemmesideløsninger siden 2001. De har fra begyndelsen specialiseret sig i at levere de mest optimale webløsninger, der kan bruges af virksomheder inden for alle brancher. Derfor har de i dag et af de mest fleksible bookingsystemer på markedet.

Scope

Gecko bookings ønskede at få sat deres kunders ord på, hvordan samarbejdet har været samtidig med, at de kunne give et indblik i, hvordan deres systemer har kunne hjælpe kunderne på forskelligt vis på tværs af mange brancher og med forskellige udfordringer. Derfor kontaktede de mig for at få lavet en række kundeudtalelser, som de kan bruge på deres hjemmeside og på sociale medier til at få flere kunder ind i forretningen.

Resultatet

Indtil videre har samarbejdet gået rigtig godt, men videoerne er ved at blive implementeret på deres hjemmeside og digitale kanaler. Der er derfor ikke mulighed fora strække noget konkret data ift. resultat endnu, men det kommer. Dertil kan det siges, at Gecko har været meget glade for videoerne, og at det var bedre end de har håbet på

Har du spørgsmål? Eller brug for at blive inspireret?

Så tag fat i mig. Jeg er altid nysgerrig på nye videoprojekter og kan give inspiration og gode råd med på vejen. Og jeg hører også gerne om dit. 

Det her, er værd at vide

Få indsigt og viden om hacks, tips & tricks og best practice du kan bruge i din videomarkedsføring.