Skab vækst gennem video storytelling

Jeg hjælper dagligt virksomheder med at skabe målbare resultater gennem video. Min metode er fast forankret i storytelling og gennemtestede strategier – og det betyder, du får resultater, der kan mærkes. 

SÅ NEMT ER DET

FORTÆL OS OM DIT PROJEKT

SÅ NEMT ER DET

Udvalgte cases & videoproduktioner​

Bygget på tillidsfulde relationer

Bring dine historier til live med
mine forskellige videoprodukter.

Jeg tilbyder en komplet pakke af løsninger, der hjælper dig med at fortælle din historie på den mest effektive og præcise måde.

strategi

Før du begynder at optage din video, har du brug for en plan, der definerer hvem, hvad, hvor, hvornår og hvordan.  Jeg hjælper dig med at identificere dine mål og skabe en klar vej til succes.

produktion

Lad mig bringe din historie til live
med skræddersyede videoer, som er designet efter formål og målgruppe. Jeg skal nok klare alt, fra den første idé til produktion og den endelige levering.

distribution

Jeg sørger for, at din historie bliver hørt med min gennemprøvede tilgang til videodistribution. Jeg hjælper med at administrerer din kampagne, optimere dens ydeevne og sikre en problemfri oplevelse for dine kunder.

What makes video stories so powerful?

A great story will captivate us, triggering both hemispheres of the brain while stirring up emotion and embedding themselves into our memory. Stories bring us together, creating meaningful and memorable connections.

 

Video storytelling that grows with you.

Skab værdi med video – formål + effekt. Som sagt klarer vi det hele, hvis du selv finder du af hvad der skal optages, hvem og hvad der skal siges samt hvornår der skal optages. Og helt ærligt, det er jo også dig, der kender din butik bedst.

"Resultaterne har været enorm positive"

Nicolai G. Andersen, CMO hos Speedline

"Resultaterne har været enorm positive"

kundeudtalelser Hør Nicolai fra Speedline fortælle om, hvordan trafikken til deres webshop steg voldsomt efter brug af video, og hvorfor du formentligt  spilder annoncebudget og går glip af rigtig meget omsætning, hvis IKKE du bruger video i din annoncering.

Kanon gode resultater

Det har været rigtig godt at arbejde sammen med Casper. Samarbejdet har været enormt agilt, og han sporede sig hurtigt ind på, hvor vi gerne ville hen – og  resultaterne har været enorm positive. Så er video marketing er fortsat noget, vi kommer til at investere i. 

Kasper Bygballe

Indehaver JuiceStop

0 %

Flere følgere på TikTok

De mest effektive
måder at engagere dine kunder på

Hver virksomhed har en historie, men det er måden, du bruger og fortæller den historie på, der betyder noget. Jeg kan hjælpe med hele processen, der er specifikt rettet mod at engagere dine kunder.

Målbevidst content creation

Indhold skal være relevant og nyttigt for at engagere sit publikum, og det er jeg ekspert i at skabe. Jeg hjælper dig med at fortælle din historie med video i høj kvalitet, der kan løfte dit brand på sociale medier og anden online tilstedeværelse.

Annoncering på sociale medier

Kombiner engagerende indhold og taktiske kampagner og opnå endnu bedre resultater på rækkevidde, engagement, leads og konverteringer. Hvis du lader mig håndtere dine betalte annoncer, er du garanteret strategisk annoncering, der matcher din brandidentitet.

Video på abonnement

Bliv abonnementskunde, og lad mig tage videomarketing fra din daglige to-do-liste. Jeg er ansvarlig for alt fra strategi og koncept  til oprettelse og planlægning af indhold samt rapportering og evaluering  af dit videoindhold, så du er sikret de bedste resultater for dit indhold.

🤗 Fandt du ikke det, du ledte efter? Så kontakt mig og lad mig hjælpe dig.

CASE STUDY

Video var med til at skabe flot roas og øget omsætning

Se hvordan video var med til at drive både salg og leads samt en øget omsætning for kunden med en investering der gav 600x tilbage. Alt imens pandemien var på sit værste, og et salg på tværs af branchen der var nede med næsten 30%.

Det her, er værd at vide

Få indsigt og viden om hacks, tips & tricks og best practice du kan bruge i din videomarkedsføring. 

Er du klar til at samarbejde?

Kontakt mig for at se, hvordan jeg kan hjælpe dig.