Vis dig frem for potentielle ansatte

Du vil gerne have det helt rigtige match, og derfor bør du give noget af dig selv.

Employer Branding film

En Employer Branding-film eller Employer Branding video er en film, der skal vise din virksomhed frem for potentielle ansatte samtidig med at gøre nuværende ansatte stolte af at være i netop din virksomhed. Vi finder frem til en autentisk og ærlig fortælling, så det fremstår med stor troværdighed.Brug dine ansatte

Der kan være mange sjove og interessante medarbejder i jeres virksomhed, som vil være et godt billede på organisationen udadtil. Vi oplever tit at komme ud til lune, charmerende og sjove mennesker, der fungerer rigtig godt som ansigt på en virksomhed. Jo mere folk ved om en organisation og de ansatte, jo mere tiltro opbygges der også til brandet som helhed.

Som oftest vil vi sammen finde en hovedkarakter og dykke ned i den persons hverdag. Vi vil gerne se hovedkarakteren i aktion og i interaktion med sine kollegaer – det skal give et positivt indtryk af hverdagen i virksomheden. Samtidig skal vi også finde frem til en autentisk og ærlig fortælling, så filmen fremstår med stor troværdighed.

Der kan også opstå begivenheder, hvor ansatte er specielt relevante, og derfor fortjener at blive portrætteret. Det kunne for eksempel være i anledningen af et jubilæum eller på baggrund af en flot indsats eller et flot resultat.

Individuelle film med de ansatte

Hvis du gerne vil have nuværende og potentielle kunder til at kende dine ansatte, kan de få en introduktionsfilm hver. Denne slags Employer branding film kan være en mulighed for virksomheder, hvor deres ansatte har personlig kontakt med kunder, og derfor gerne vil opbygge tillid til nuværende og potentielle kunder. For eksempel ejendomsmæglere, bankmænd eller tandlæger.

Det smarte ved individuelle film til de ansatte er, at vi ofte vil kunne lave filmene billigere som en pakkeløsning. Mange medarbejdere er samlet på én arbejdsplads, og på den måde bruger vi mindre tid på transport, opsætning og optagetid.

Der er mange muligheder, men uanset hvad virker det enormt sympatisk, at en virksomhed bruger ressourcer på at vise hvor seje deres medarbejdere er.

Oplev Vedio’s videomarketing blog!

Vi vil gerne byde alle marketinggenier, videofans og business folk velkommen til

Hvordan kommer man igang med video?

Hvis du er forælder, ved du udmærket godt, hvordan småbørn håndtere deres

Sådan bør du tænke video, når du skal lave det

Vi har de 4 P’er; pris, produkt, place og promotion. Vi har

Udnytter du dine muligheder optimalt?

Lad mig hjælpe. Jeg har stor erfaring med både B2B og B2C på såvel det strategiske som eksekverende niveau. Vi kan altid starte med en uforpligtende snak om dine udfordringer.

Skal vi tales ved?

Få en Gratis Analyse

En analyse der belyser dit potentiale, og beskriver hvordan du kan opnå fremgang i din forretning. Det er gratis og uforpligtende, og er din mulighed for at få et sæt nye øjne på din situation.

51 biler solgt på én video!

Se hvordan jeg har hjulpet MG Danmark med succes gennem videomarkedsføring.

Book mig gratis

15 min

Så ser jeg på, hvor video kan gøre en forskel for dig

Dine oplysninger bliver kun brugt forsvarligt i forbindelse med booking af mig samt eventuelt markedsføring efterfølgende.