Man - Tors: 09:00 - 16:00 / Fre: 09:00 -15:00

Dækker hele Danmark

Passion for højder skabte mere
trafik og flere medlemmer

Videotype
Rekrutteringsvideo
Web
dhpu.dk

Dansk Paragliding og Hanggliding Union har siden sin grundlæggelse har siden være fundamentet for passion og gode oplevelser hus sine medlemmer.   Der er dog hård kamp om medlemmerne, hvor det ikke er nok “bare” at tilbyde gode oplevelser. De rigtige mennesker skal også se det.

Scope

Teamet bag Dansk Hanggliding og paragliding Union ønskede mit bud på en mere strømlinet og ambitiøs rekrutteringsmotor, der kunne understøtte den rejse, de allerede har været på, og som var mulig at skalere til at rekruttere endnu flere medlemmer. Videostrategien skulle hænge sammen økonomisk, uden at udvande brandet med tilbuds- og priskommunikation. Teamet havde desuden planer om at automatisere hele eller dele af hverdagen marketingopgaver, så der var tid og fokus til de mere strategiske tiltag.

Som supplement ønskede man også at lægge en strategi til et indholdsunivers med guides, tips og tricks, der skulle fange mere top funnel-søgninger, og ligeledes fungere som en kanal til at indsamle permissions til deres nyhedsbrev.

I samarbejde med holdet bag Dansk Paragliding og Hanggliding Union lagde jeg mig fast på en strategi bestående af forskellige videoer, der kunne bruges strategiske steder i deres målgruppes kunderejse  og gennem nyhedsbreve og betalt annoncering via Facebook og Instagram.

Helt konkret indebar planen et videosetup igennem hjemmeside, Facebook og Instagram for at øge trafikken den vej.

Resultatet

Vores samarbejde med Dansk Paragliding og Hangliding Union er gået rigtig godt, og vi har opnået imponerende resultater på både de indholdsmæssige opgaver, men også gennem  Facebook og Instagram-annonering. Resultat indtil videre +12x mere trafik til web gennem sociale medier og annoncering og generelt øget medlemstal som i øjeblikket er ved at blive udregnet nøjtagtigt

Har du spørgsmål? Eller brug for at blive inspireret?

Så tag fat i mig. Jeg er altid nysgerrig på nye videoprojekter og kan give inspiration og gode råd med på vejen. Og jeg hører også gerne om dit. 

Det her, er værd at vide

Få indsigt og viden om hacks, tips & tricks og best practice du kan bruge i din videomarkedsføring.