Man - Tors: 09:00 - 16:00 / Fre: 09:00 -15:00

Dækker hele Danmark

Case study

VIDEO MEDVIRKEDE TIL SKYHØJ ROAS OG OMSÆTNING

 Udfyld formularen og find ud af, hvordan video var med til at skabe en større kendskab og højere omsætning for kunden. Alt imens pandemien var på sit værste, og et salg på tværs af branchen der var nede med næsten 30%. 

Ved indtastning accepterer du, at jeg behandler den data du sender, og må kontakte dig ifm. salg & markedsføring. Se min privatlivspolitik her.

Lad dig blive inspireret

Casen her er et godt eksempel på, hvordan man kan gå til sine problemstillinger gennem video marketing, hvilke videoer der kan bruges hvordan og hvornår, og hvilken effekt det potentiel kan have på din forretning.

I denne case vil du;

Lære hvordan MG Danmark formåede at bruge video til at skabe værdi for potentielle kunder og skabe større kendskab til deres brand og produkter.

Opleve effekten af den rigtige kombination af videoer forskellige steder i købsrejsen, og hvordan du selv kan bruge det i din forretning.

Kunne minimer unødvendig spild af dine egne markedsføringskroner ved at lade dig blive inspireret af, hvad der virkede i casen her.

Få indsigt i, hvordan video markedsføring kan være med til at løse problemstillinger på måder, som du slet ikke havde overvejet.

CASE STUDY

VIDEO MEDVIRKEDE TIL SKYHØJ ROAS OG OMSÆTNING

I denne case study vil jeg vise dig, hvordan jeg hjulpet en kunde med at skabe video der skulle drive både salg og leads – og et resultat der ledte til en høj omsætning for kunden. Alt imens pandemien var på sit værste, og et salg på tværs af branchen der var nede med næsten 30%.

Læs mine seneste blogindlæg

Er du klar til at samarbejde?

Kontakt mig for at se, hvordan jeg kan hjælpe dig.