Man - Tors: 09:00 - 16:00 / Fre: 09:00 -15:00

Dækker hele Danmark

Case study

Video var med til at skabe flot roas og øget omsætning

I denne case vil du få et indblik i, hvordan video markedsføring var med til at drive både salg og leads for MG Motors Danmark samt en øget omsætning for kunden med en investering der gav 600x tilbage. Alt imens pandemien var på sit værste, og et salg på tværs af branchen der var nede med næsten 30%.

Udfyld formularen, så får du casen.

Når du udfylder formularen, får du et link til materialet. Du accepterer samtidig at modtage mine nyhedsmails, som du altid kan afmelde igen. Læs mine betingelser for udsendelse af nyhedsmail her privatlivspolitik.

En række succesfulde tiltag kogt ned til 5 sider

Casen hjælper dig med at stille de rigtige spørgsmål, inden du går i gang med dit projekt. Når du har svaret enten ja eller nej til alle spørgsmål, ved du, hvilke punkter du har helt styr på, og hvilke du bør fokusere på.

Det indeholder casestudien;

Indsigt i hvordan MG Danmark formåede at bruge video til at skabe værdi for potentielle kunder og skabe større kendskab til deres brand og produkter.

Effekten af den rigtige kombination af videoer forskellige steder i købsrejsen, og hvordan du selv kan bruge det i din forretning.

Værktøjer til at kunne minimer spild af dine egne markedsføringskroner ved at lade dig blive inspireret af, hvad der virkede i casen her.

Inspiration til hvordan video markedsføring kan være med til at løse problemstillinger på måder, som du måske slet ikke har overvejet.

Har du spørgsmål? Eller brug for at blive inspireret?

Så tag fat i mig. Jeg er altid nysgerrig på nye videoprojekter og kan give inspiration og gode råd med på vejen. Og jeg hører også gerne om dit. 

Bliv inspireret til at skabe rekordresultater

Få indsigt i konkrete tiltag, strategiske tilgange og best practice til at forbedre din videomarketing.