Man - Tors: 09:00 - 16:00 / Fre: 09:00 -15:00

Dækker hele Danmark

Videoindsats skulle få flere pigespillere til sporten

Videotype
Rekrutteringsvideo
Web
diu.dk

Danmarks Ishockey Unio  ønskede at få hjælp til at rekruttere flere unge spillere til sporten – og da de rakte ud til mig, var ambitionerne tårnhøje. Danmarks Ishockey Union er et godt eksempel på en vaskeægte vækstcase, der er vokset med raketfart i trafik og medlemsvækst.

Scope

Danmarks Ishockey Union er en case, der understreger vigtigheden af at kombinere det gode indhold i kombinationen med et fokus på passion. Ambitionen var at opbygge relevant indhold med afsæt i inspiration og storytelling for at tiltrække potentielle medlemmer.

Som supplement ønskede man også at lægge en strategi til et indholdsunivers med guides, tips og tricks, der skulle fange mere top funnel-søgninger, og ligeledes fungere som en kanal til at indsamle permissions til deres nyhedsbrev.

I en sportsunion er det vigtigt, at man får opbygget en medlemsmasse og fokuserer på de steder der gør, at medlemmer bliver. Derfor tog jeg afsæt i en komplet video-analyse, der kortlagde muligheder og fokusområder.

Jeg startede langt nede i salgstragten, hvorfor kommercielle videoer og de mere ”sælgende” flows havde en førsteprioritet. Dernæst bevægede vi os en smule længere op i kunderejsen for at sætte os på de tidligere spørgsmål og efterspørgsler, herunder primært igennem indholdsuniverset.

Til content arbejdet skulle jeg naturligvis arbejde helt konkret med et udgangspunkt i de, som potentielle medlemmer var interesseret i, hvor jeg via en kortlægning af kunderejse og research og indsigt hurtigt kunne se, hvor andre med samme fokus fik meget trafik. Den korte historie er så, at jeg lavede inspirerende videoer, der tog udgangspunkt i passionen og drømmene.

Resultatet

Samarbejdet fortsætter med fuld fart fremad. Allerede er der dog ingen tvivl om, at tingene i den grad har rykket sig for Danmarks Ishockey Union. En case, der viser, at man kan komme langt med godt indhold, som andre kan relatere til og finde inspiration og drømme i. Resultat indtil videre er +13x mere trafik gennem social medier sant +34% medlemsvækst af nye unge spillere

Få gratis adgang

Den ultimative Video Marketing Startpakke

Vil du gerne arbejde mere strategisk og fokuseret på at opnå bedre resultater med dine videoer? Så har jeg samlet konkrete tips & tricks til dig i form at videoer, artikler og guides i denne start pakke – lige til at implmentere.

Læs mine seneste blogindlæg

Er du klar til at samarbejde?

Kontakt mig for at se, hvordan jeg kan hjælpe dig.