Untitled-1 copy

Digital Guide – Lær at Mestrer Video Marketing

Brug denne guide til at blive klogere på, hvordan du kan bruge video marketing i din virksomhed, uden at du behøver være ekspert på området.

Mine senest blogposts om Video Marketing har været en succes, og i takt med at 2021 utvivlsomt har ændret måden, hvorpå folk bruger videoer har jeg besluttet mig for at lave en ny digital guide, der giver dig værktøjerne til at opnå synlighed, sympati og salg gennem video marketing – udover en række konkrete strategiske værktøjer, vil guiden afspejler ændringer i trends og kanaler for video marketing.

Uanset om du allerede har prøvet kræfter med video marketing og måske har haft stor succes med det eller omvendt prøvet det af, men er skuffet over resultaterne eller dig, som aldrig før har optaget en video, så giver guiden her dig viden, som du kan bruge med det samme – og tøver du stadig over, om video marketing er det rigtige for dig?  Så er det vigtigt at bemærke, at i dag foretrækker forbrugerne at lære om brands, produkter og tjenester via videoer frem for noget andet online medie.

Videomarkedsføring udvikler sig konstant, efterhånden som marketingfolk lærer, hvordan man bedst udnytter videoindhold. Og sidst men ikke mindst har den globale pandemi og det stignende  onlinekøb øgede forbruget af video og omdannede dens rolle fra en god tilføjelse til en nødvendighed.

Læs andre indlæg

Jeg er stor tilhænger af at holde det enkelt. Selv det mest komplekse produkt eller service fortjener at blive forklaret helt ind til sin kerne.

Hvis du er forælder, ved du udmærket godt, hvordan det er have småbørn, som spørger dig, hvorfor tingene er som de er, og det er

Hvis du har haft afsætning i skolen, så husker du nok de 4 P’er; pris, produkt, place og promotion. I videoverdenen bruger man, det vi

Udnytter du dine muligheder optimalt?

Lad mig hjælpe. Jeg har stor erfaring med både B2B og B2C på såvel det strategiske som eksekverende niveau. Vi kan altid starte med en uforpligtende snak om dine udfordringer.

Skal vi tage en snak?

Få en Gratis Analyse

En analyse der belyser dit potentiale, og beskriver hvordan du kan opnå fremgang i din forretning. Det er gratis og uforpligtende, og er din mulighed for at få et sæt nye øjne på din situation.

Lad os snakke video

Udfyld venligst formularen nedenfor, og så vil jeg følge op inden for 48 timer. Du er også velkommen til at sende en mail eller ringe – se mere på min kontaktside.

51 biler solgt på én video!

Se hvordan jeg har hjulpet MG Danmark med succes gennem videomarkedsføring.

Book mig gratis

15 min

Så ser jeg på, hvor video kan gøre en forskel for dig

Dine oplysninger bliver kun brugt forsvarligt i forbindelse med booking af mig samt eventuelt markedsføring efterfølgende.