Man - Tors: 09:00 - 16:00 / Fre: 09:00 -15:00

Dækker hele Danmark

Professionel
videoproduktion
i høj kvalitet

Jeg laver skræddersyet videoproduktion, som giver din virksomhed materiale til jeres markedsføring. Uanset om det er til virksomhedens hjemmeside, sociale medier eller noget helt tredje, garanterer jeg videoer, der er relevante hos din målgruppe.

Priser fra

7.997 DKK

Produktvideo

Vis kunderne fordelene af dit produkt så de ikke er i tvivl.

Produktvideoer giver dig mulighed for at fremvise dit produkts nøglefunktioner, unikke salgsargumenter og use cases.

Produktvideoer har til formål at drive produktsalg. Seerne kan forestille sig, at de er emnet for videoen, og de bliver lettere påvirket til at foretage et køb.

Reklamevideo

Målret potentielle kunder med video der virkelig konvertere.

Målret potentielle kunder med videoindhold der konvertere. En reklamevideo er designet til forskellige annonceplaceringer på tværs af digitale kanaler.

Det er typisk rettet mod ét bestemt mål, som at skabe brandbevidsthed eller øge antallet af konverteringer.

Testimonial

Del en stærke succeshistorie fra dine eksisterende kunder.

Del stærke dine kunders oplevelse med en testimonialvideo. Disse videoer fungerer godt med målgrupper, der har købshensigter, men som endnu ikke har besluttet sig.

At høre fra glade kunder kan hjælpe med at afhjælpe eventuelle bekymringer, og ros føles mere autentisk og ægte i videoformatet.

Profilvideo

Del dit brands unikke historie og hold fast i dit publikum.

Del dit brands unikke historie med dit publikum. En en profilvideo giver dig mulighed for at fortælle seerne om dit brands oprindelse, mission, værdier og alt andet, der gør dig unik.

Videoen er designet til at humanisere dit brand og lade dit publikum lære dig og din historie at kende. De fungerer ofte bedst til at opbygge brandbevidsthed og brandloyalitet.

Eventvideo

Optag en flot video, som vil leve videre efter din begivenhed.

En eventvideo er en god måde at at forevige din begivenheden og dele highlights med alle, der ikke kunne være med. Den kan også bruges til at takke for denne gang, når det er slut. 

Videoen kan også genbruges mere strategisk i forbindelse med din næste begivenhed til at skaffe flere tilmeldinger, hvor du bruger bidder af videoen både før, under og efter.

Rekrutteringsvideo

Giv et positivt førsteghåndsindtryk og tiltræk de rigtige medarbejdere 

Med en rekrutteringsvideo har du bedre mulighed for at tiltrække flere af de rigtige ansøgere, som passer til stillingen gennem din hjemmeside eller dine sociale medier. 

En rekrutteringsvideo vil samtidig virke mere iøjnefaldende og give et mere menneskeligt billede af, hvad I er for en virksomhed, jeres kultur og, hvilke medarbejdere der er ansat. 

🤗 Fandt du ikke det, du ledte efter? Så kontakt mig og lad mig hjælpe dig.

Har du brug for lidt ekstra?

Du har mulighed for at tilkøbe flere ydelser

Det kan være, at optagetimerne ikke helt rækker, det kan være du har brug for undertekster eller du ønsker flere versioner af din video eller måske ønsker du at krydre din video med droneoptagelser – så har du muligheden for at vælge til.

Jeg samarbejder med de sejeste virksomheder
Vil du gerne sælge endnu mere?

Se, hvordan du kan bruge video til det

Få alt den viden, du har brug for

Brug video strategisk til at booste din forretning

Uanset hvilke mål du gerne vil opnå med video marketing, vil du formentlig opleve, at det er svært at opnå med bare én enkel video – men hvis blot du tænker lidt smart og strategisk, så kan du med en håndfuld videoer omdanne din online tilstedeværelse til en salgsmaskine – og det er den fremgangsmetode, som jeg arbejder efter.

Kanon gode resultater

5/5

Det har været rigtig godt at arbejde sammen med Casper. Samarbejdet har været enormt agilt, og han sporede sig hurtigt ind på, hvor vi gerne ville hen – og  resultaterne har været enorm positive. Så er video marketing er fortsat noget, vi kommer til at investere i. 

Kasper Bygballe

Indehaver JuiceStop

0 %

Flere følgere på TikTok