Dét kan jeg hjælpe med

Med én del kreativitet og én del strategi sørger jeg for videoløsninger der passer til dine udfordringer. Nedenstående er et lille udsnit af de mest typiske udfordringer og strategier, som jeg hjælper med.

Analyse & strategi

En videostrategi er et effektivt værktøj, hvis du gerne vil sikre dig det fulde potentiale af din video marketing. Jeg hjælper med at udarbejde en strategi, der er centreret omkring målsætninger og en fælles forståelse af din målgruppe, konkurrenter og dit marked. En strategi der hjælper dig med at identificerer mulighederne for at skabe og bruge video med nogle klare retningslinjer, som du kan arbejde ud fra.

Koncept & produktion

Det er her magien den opstår. Video er uden tvivl den bedstemåde at få folks opmærksomhed og få et budskab igennem på – det er fordybende, øjeblikkeligt og nemt af forbinde med følelsesmæssigt. Jeg hjælper med alt fra dristige ideer, koncepter til planlægning, storyboard og til udarbejdelsen af det endelige videoprodukt

Udgivelse & aktivering

Flere og flere virksomheder er begyndt at bruge video, som en effektiv måde at engagere sig med sine kunder og fremme salget på. Jeg er her ikke for at lave videoer, som ingen ser – derfor hjælper jeg med at udnytte potentialet i din video, og sørger for, at den bliver set af dine kunder gennem de helt rigtige kanaler.

Jeg giver dig her tre punkter, som jeg synes, at du bør overveje, når du definere din videoplan.

Du får her tre essentielle videotyper, der kan bruges forskelligt til at ramme din målgruppe.

Læs hvorfor video er blevet det foretrukne medie, når det gælder formidling.

Udnytter du dine muligheder optimalt?

Lad mig hjælpe. Jeg har stor erfaring med både B2B og B2C på såvel det strategiske som eksekverende niveau. Vi kan altid starte med en uforpligtende snak om dine udfordringer.

Skal vi tales ved?

Få en Gratis Analyse

En analyse der belyser dit potentiale, og beskriver hvordan du kan opnå fremgang i din forretning. Det er gratis og uforpligtende, og er din mulighed for at få et sæt nye øjne på din situation.

51 biler solgt på én video!

Se hvordan jeg har hjulpet MG Danmark med succes gennem videomarkedsføring.

Book mig gratis

15 min

Så ser jeg på, hvor video kan gøre en forskel for dig

Dine oplysninger bliver kun brugt forsvarligt i forbindelse med booking af mig samt eventuelt markedsføring efterfølgende.