Mere fokus på online salg
af produkter gennem video

Videotype
Produktvideo
Web
Denomo.dk

Denomo slår sig på at være den troværdige leverandør af moderne kvalitetsmøbler, brugskunst og haveartikler direkte til døren. Møblerne er  i nordisk design og høj kvalitet og kan opleves i deres showroom i Silkeborg.

Scope

Denomo kontaktede mig da de gerne ville forsøge at styrke deres markedsføring gennem video. De havde selv forsøgt tidligere, men måtte sande, at det ikke var nogen nem. Vi fandt derfor en løsning som passede til deres budget og som var et fast samarbejde, hvor de fik leveret indhold løbende hver måned. Videoen her er en del af samarbejdet, som primært at fokus på annonceringsvideoer, der skal lede trafik ind til deres webshop gennem sociale medier og andre digitale kanaler.

Resultatet

Indtil videre har samarbejdet været en succes. Udover rådgivning og sparring ift. brugen af video, så hjælper jeg med at planlægge, producere op distribuere videoen for Denomo – og det nye tiltag er blevet taget rigtig godt imod hos deres kunder, mig det har givet øget trafik til webshoppen.

Har du spørgsmål? Eller brug for at blive inspireret?

Så tag fat i mig. Jeg er altid nysgerrig på nye videoprojekter og kan give inspiration og gode råd med på vejen. Og jeg hører også gerne om dit. 

Det her, er værd at vide

Få indsigt og viden om hacks, tips & tricks og best practice du kan bruge i din videomarkedsføring.