Man - Tors: 09:00 - 16:00 / Fre: 09:00 -15:00

Dækker hele Danmark

Korte salgsvideoer der boostede salget på sociale medier

Videotype
Produktvideo
Web
Denomo.dk

Denomo slår sig på at være den troværdige leverandør af moderne kvalitetsmøbler, brugskunst og haveartikler direkte til døren. Møblerne er  i nordisk design og høj kvalitet og kan opleves i deres showroom i Silkeborg.

Scope

Denomo kontaktede mig da de gerne ville forsøge at styrke deres markedsføring gennem video. De havde selv forsøgt tidligere, men måtte sande, at det ikke var nogen nem. Vi fandt derfor en løsning som passede til deres budget og som var et fast samarbejde, hvor de fik leveret indhold løbende hver måned. Videoen her er en del af samarbejdet, som primært at fokus på annonceringsvideoer, der skal lede trafik ind til deres webshop gennem sociale medier og andre digitale kanaler.

Resultatet

Indtil videre har samarbejdet været en succes. Udover rådgivning og sparring ift. brugen af video, så hjælper jeg med at planlægge, producere op distribuere videoen for Denomo – og det nye tiltag er blevet taget rigtig godt imod hos deres kunder, mig det har givet øget trafik til webshoppen.

Få gratis adgang

Den ultimative Video Marketing Startpakke

Vil du gerne arbejde mere strategisk og fokuseret på at opnå bedre resultater med dine videoer? Så har jeg samlet konkrete tips & tricks til dig i form at videoer, artikler og guides i denne start pakke – lige til at implmentere.

Læs mine seneste blogindlæg

Er du klar til at samarbejde?

Kontakt mig for at se, hvordan jeg kan hjælpe dig.