Kundeudtalelse skabte
større indblik i produkter

Videotype
Testimonialvideo
Web
Dell.com

Dells historie begyndte med ideen om, at alle bør have nem adgang til den bedste teknologi overalt i verden. I dag er virksomheden blandt verdens førende teknologivirksomheder, der hjælper med at forvandle menneskers liv gennem ekstraordinære muligheder. 

Scope

Gennem med en fælles samarbejdspartner blev jeg kontaktet af Dells hovedkontor i Texas, som gerne ville have min hjælp til at planlægge og producere en kundeudtalelse med team.blue i Skanderborg, som er en af deres kunder. Samarbejdet mellem de to virksomheder er stort og voksende, og det har givet grobund for en masse succes. Derfor ville Dell gerne kunne fortælle den historie til ande potentielle kunder verden over. 

Resultatet

Videoen blev ligesom de havde håbet med udgangspunkt i de vigtigste dele af fortællingen om en stor kunde, som havde brugt Dells produkter med succes. Videoen bliver nu brugt verden over gennem kampagner, deres digitale kanaler og hjemmeside.

Har du spørgsmål? Eller brug for at blive inspireret?

Så tag fat i mig. Jeg er altid nysgerrig på nye videoprojekter og kan give inspiration og gode råd med på vejen. Og jeg hører også gerne om dit. 

Det her, er værd at vide

Få indsigt og viden om hacks, tips & tricks og best practice du kan bruge i din videomarkedsføring.