Man - Tors: 09:00 - 16:00 / Fre: 09:00 -15:00

Dækker hele Danmark

Kundeudtalelse skabte
større indblik i produkter

Videotype
Testimonialvideo
Web
Dell.com

Dells historie begyndte med ideen om, at alle bør have nem adgang til den bedste teknologi overalt i verden. I dag er virksomheden blandt verdens førende teknologivirksomheder, der hjælper med at forvandle menneskers liv gennem ekstraordinære muligheder. 

Scope

Gennem med en fælles samarbejdspartner blev jeg kontaktet af Dells hovedkontor i Texas, som gerne ville have min hjælp til at planlægge og producere en kundeudtalelse med team.blue i Skanderborg, som er en af deres kunder. Samarbejdet mellem de to virksomheder er stort og voksende, og det har givet grobund for en masse succes. Derfor ville Dell gerne kunne fortælle den historie til ande potentielle kunder verden over. 

Resultatet

Videoen blev ligesom de havde håbet med udgangspunkt i de vigtigste dele af fortællingen om en stor kunde, som havde brugt Dells produkter med succes. Videoen bliver nu brugt verden over gennem kampagner, deres digitale kanaler og hjemmeside.

Få gratis adgang

Den ultimative Video Marketing Startpakke

Vil du gerne arbejde mere strategisk og fokuseret på at opnå bedre resultater med dine videoer? Så har jeg samlet konkrete tips & tricks til dig i form at videoer, artikler og guides i denne start pakke – lige til at implmentere.

Læs mine seneste blogindlæg

Er du klar til at samarbejde?

Kontakt mig for at se, hvordan jeg kan hjælpe dig.