Man - Tors: 09:00 - 16:00 / Fre: 09:00 -15:00

Dækker hele Danmark

Kunde Testimonial

Det er svært at overbevise nye kunder og påvirke dem positivt. Kundeudtalelser er en af de mest effektive måder at bevise, at dit produkt eller service er dine kunders tid og penge værd

Vis virklighedens resultater af dit produkt/din service.

Det kan være svært at overbevise nye kunder om, at det, du tilbyder, kan påvirke dem positivt. Kundeudtalelser er en af ​​de mest effektive måder at bevise, at dit produkt eller din service er dine kunders tid, penge og energi værd.

Skab tillid og troværdighed hos potentielle kunder.

Anmeldelser kan løfte eller ødelægge din virksomhed. I 2021 ledte svimlende 82 % af forbrugerne efter online anmeldelser, før de købte fra lokale virksomheder. Anmeldelser er afgørende for enhver virksomhed, og video er et langt mere effektivt værktøj end tekst alene.

Hvis dine kundeemner er i tvivl om at købe dit produkt eller din service, kan video hjælpe med at påvirke deres beslutning om at købe hos dig i stedet for hos dine konkurrenter.

Den vanskelige del er, at de måske kun hører tingene fra dig (endnu), og desværre virker det ikke ligeså troværdigt i de indledende købsstadier. I stedet vil de gerne høre fra andre mennesker ligesom dem.

Tænk på det på denne måde. Hvis du var på udkig efter en kiropraktor, hvilket udsagn ville du så være mere overbevist om?

1)  “Vi er den bedste kiropraktor i Aarhus!”

eller..

2) “Josefine ændrede mit liv fuldstændig. For første gang i årevis har jeg fuld mobilitet, og jeg kan lege med mine børn i gården. Jeg kan ikke anbefale hende nok.”

Ved at bruge kundeudtalelser behøver du ikke nødvendigvis at bruge ligeså meget krudt på at tiltrække, overbevise og konvertere dit målmarked i fremtiden. Og så vil du tiltrække flere mennesker, som måske ikke vidste, at din løsning eksisterede i første omgang.

  • Overbevis kundeemner, der er i tvivl
  • Motivere nye kunder til at handle med dig
  • Hjælp med at indsnævre og identificere dit målmarked
  • Tiltræk flere af dine ideelle kunder
  • Skab effektivt indhold som kan deles viralt

Ideelt set ønsker du at vise denne video til enhver kunde, der overvejer at handle med dig. Hvis du har flere kundepersonas’, kan du også oprette flere testimonials, der berører forskellige smertepunkter.

For eksempel, hvis du har et fitnesscenter, vil du måske målrette anderledes til travle mødre end til studerende, da deres motivationer er forskellige.

For mødre kan du dele en historie om, hvordan fitnesscentret kan give mere energi, samt et levende og ungdommeligt udseende.

For studerende kan du fremhæve udstyr, fleksibel åbningstider eller billige priser.

Sammen kan vi hjælpe med at finde ud af, hvem dit målmarked er, hvad deres udfordringer er, og hvordan man kan nå dem effektivt.

Der er en række steder, hvor denne type video kan fungere effektivt, herunder:

  • Integrer det på din hjemmeside, e-mail og sociale medier
  • Implementer det på din Google My Business-side
  • Brug det i salgscyklussen for at lukke flere salg
  • Brug det i Facebook, LinkedIn eller Instagram annoncer
  • Generer delbart indhold til dine sociale medier
0 +
Reviews

Derfor skal jeres virksomhed
arbejde med video marketing strategi

Content marketing er med til at drive relevant trafik til jeres hjemmeside og sørge for, at jeres potentielle kundeemner bliver jeres kommende fans.

Fremhæv rigtige personer

Vis de virkelige, håndgribelige resultater fra dine allerbedste kunder. Vi filmer 100 % på stedet og kan oprette et mobilt studie på dit kontor eller i deres hjem.

Del stærke historier

De fleste forbrugere foretager køb baseret på en kombination af logik + følelser. Vi kan skabe et stærkt aktiv, som kan bruges i din salgscyklus.

Tiltræk ideelle kunder

Kæmper du med at nå dine ideelle kunder? Ved at bruge video kan du opbygge en øjeblikkelig forbindelse med din måldemografi.

Typiske anvendelser for
Customer Testimonial

Jeg vil gerne sikre, at du kan få mest muligt ud af dine videoer. Her er blot et par flere måder, hvorpå du kan bruge denne type video til at se endnu bedre resultater i din virksomhed.

Forbedre dit salg og marketing
Skab effektivt, delbart indhold
Opbyg tillid, empati og troværdighed
Tiltræk dine ideelle kunder
Lav effektive sociale annoncer
Vis stærke før/efter eksempler
Styrk dine brandværdier og overbevisninger
Byg et stærkere bånd til dit publikum

CUSTOMER TESTIMONIALS

Når du arbejder med os, får du ikke bare en partner inden for video, men også en partner inden for marketing og forretning.

Vi gentænkte, hvad et videobureau burde være for at give dig kreativiteten som et stort bureau – alt sammen med superhurtige hastigheder og en brøkdel af prisen.

Optaget 100 % på stedet

Jeg kommer ud til dig og optager uanset hvor du holder til i landet. Ingen outsourcing påkrævet.

Hurtig. Virkelig hurtigt.

Jeg er bygget til hurtighed. Fra koncept og storyboarding til optagelser og redigering. Du får dine endelige videoer ASAP.

Altid på brandet

Fra farver og skrifttyper til beskeder og tone. Din video vil passe lige ind med resten af din brandoplevelse.

Fast prisfastsættelse

Jeg skaber video marketing med stor gennemslagskraft og gør det tilgængelig for alle virksomheder uanset store eller små budgetter.

........

Komplette pakker til alle virksomheder.

Jeg tilbyder skalerbare videopakker for at gøre video tilgængelig for alle niveauer af erhvervslivet – fra en-mands startups til internationale organisationer.

 
 

Super godt samarbejde!

5/5

Det har været rigtig godt at arbejde sammen med Casper. Samarbejdet har været enormt agilt, og han sporede sig hurtigt ind på, hvor vi gerne ville hen – og  resultaterne har været enorm positive. Så er video marketing er fortsat noget, vi kommer til at investere i. 

Nicolai G. Andersen

Speedline CMO

0 %

Flere følgere på TikTok

Download e-bogen

Vil du lære, hvordan du gør det hele selv?

Heldigt for dig. Jævnligt prøver jeg at tømme min hjerne og transformere tanker til håndgribelige guides, der hjælper dig med at gøre det hele selv. Download det seneste her.

Læs mine seneste blogindlæg

Er du klar til at samarbejde?

Kontakt mig for at se, hvordan jeg kan hjælpe dig.