Man - Tors: 09:00 - 16:00 / Fre: 09:00 -15:00

Dækker hele Danmark

Kundeudtalelse om hvordan
deres forretning blev ændret

Videotype
Testimonialvideo
Web
Curanet.dk

Curanet er en dansk leverandør af cloud- & hostingløsninger. Som partner i Curanet får du adgang til over 25 professionelle cloud & hostingløsninger, som du nemt kan sælge videre til dine kunder. Vi er kompromisløse, når det kommer til sikkerhed, og gennemsigtige, når det kommer til samarbejdet.

Scope

Curanet ønskede at få lavet en række videoer med deres kunder, som kunne fortælle om samarbejdet med dem. Derfor tog vi ud til ErhvervsWebdesign, som har hovedsæde i Esbjerg. De fortalte om deres virksomhed, og hvordan de har brugt Curanets løsninger til at vækste og gøre en lang række processer nemmere. I dag tilbyder de faktisk løsninger på grund af Curanet, som førhen havde været helt umuligt at håndtere selv. Curanet ønskede at andre potentielle kunder skulle få øjnene om for de samme muligheder.

Resultatet

Samarbejdet har været en succes, og Curanet har udtrykt stor tilfredshed med de videoer, som der er kommet ud af det. Forhåbentligt kan de være med til at få flere kunder i forretningen og give et indblik i, hvordan Curanets produkter kan gøre en forskel. Videokampagnerne kører i øjeblikket, og de endelige resultater må vi vente lidt på endnu. 

Få gratis adgang

Den ultimative Video Marketing Startpakke

Vil du gerne arbejde mere strategisk og fokuseret på at opnå bedre resultater med dine videoer? Så har jeg samlet konkrete tips & tricks til dig i form at videoer, artikler og guides i denne start pakke – lige til at implmentere.

Læs mine seneste blogindlæg

Er du klar til at samarbejde?

Kontakt mig for at se, hvordan jeg kan hjælpe dig.