Case Study

Strategisk
video ledte til
høj omsætning

I denne case study vil jeg vise dig, hvordan jeg hjulet en kunde med at øge omsætningen med over 16.000.000 kr. gennem en række strategiske videoer i et marked med høj konkurrence og midt i en turbulent tid, hvor salget på tværs af hele branchen var nede med næsten 30%.

Hvorfor?

Med hjælp fra Vedio fik MG skræddersyet den digitale kommunikation på Facebook og Instagram til en in-market målgruppe. Her var det data sammen med digitale adfærdsmønstre, som gjorde det det muligt at skabe content med henblik på at drive de vigtigste KPI’er: Salg, prøveture og leads. Blandt andet blev videoer i newsfeed og stories brugt til at skabe en høj grad af genkendelighed hos

målgruppen, samtidig blev et reach på 70% af målgruppen opbygget via reach and frequency, alt i mens frekvensen hos særligt interesserede modtagere blev øget ved konstant at udskifte den kommunikative vinkel. Strategien for MG var derfor efter optimal udnyttelse af budgettet over en længere periode.

 fik aktiveret sociale kanaler, såsom Instagram og Facebook, hvor brugeradfærd og visuelle elementer kunne udnyttes til både branding og salg.

Resultater

Med fokus på konverteringsoptimering og opbygning af kendskab gennem maksimal rækkevidde og visuel udvikling steg MG’s brandkendskab med 21.6% og klikraten med 1,73%. Samtidig gav fokusset på generering af prøveture en konverteringsrate på 2,25%, som er et 179% inkrementelt løft i mængden af leads. Slutteligt gav den mere brugervenlige platform en konverteringsrate på hele 0,7% på aktiviteter, der var fokuseret købs- eller leasingaftale.

Udover en højere omsætning, har ROAS været skyhøj med en værdi på  160, dvs. at kunden her har tjent  160x sin investering på samarbejdet.

Alt i alt en succes for begge parter.

 

Få gratis adgang

Time to get started!

Måske sidder du tilbage og er en smule overvældet, men video marketing er ikke en let sag – og heller ikke for en rutineret rotte som mig. Lad denne guide være dit første skridt mod en effektiv og profitabel video marketingstrategi, der vil ændre den måde, din virksomhed arbejder med på video.

Læs mine seneste blogindlæg

Er du klar til at samarbejde?

Kontakt mig for at se, hvordan jeg kan hjælpe dig.