5

Husk at bruge video i dine emails

I tider med intelligente spamfiltre kan det overraske dig at høre, at e-mail stadig er en af ​​de mest effektive former for online markedsføring. Med over 4 milliarder e-mail-konti verden over er det den mest almindelige marketingkanal, der tilbyder et stort investeringsafkast og et stort potentiale for personalisering. Kombiner det med den bedste former for markedsføring (selvfølgelig mener jeg video), Og du har den bedste værktøjskasse til at skubbe din virksomhed frem…. Arrh… desværre er tingene ikke så enkle endnu.

Den tekniske kamp er en realitet


På dette tidspunkt er der ingen nem måde at afspille video i e-mails på. Problemet er, at videofiler bare er så forbandet store. De fleste nuværende e-mail-tjenester understøtter ikke enorme filstørrelser, og din perfekt udformede e-mail når aldrig frem til sin destination.

Hvad med indlejring?


62% af e-mail løsninger understøtter indlejring. Det lyder ikke så dårligt nej.. Desværre er Gmail og Outlook to store e-mail løsninger, der stadig ikke gør det. Oddsene er, at du (og din seer) bruger en af ​​disse to – og derfor må du desværre nok også gå glip af for mange muligheder med indlejret video.

Så hvad skal jeg gøre?


Der er ikke mange løsninger lige nu. Og det eneste du sådan rigtigt kan gøre er at bruge GIF’er i dine e-mails. Ulempen er, at de har relativt lav opløsning og ikke indeholder nogen lyd.

Men prøv dem da af. Hvorfor ikke? De tilføjer en sjov dimension til din e-mail og kan også bruges som et hyperlink til din højkvalitetsvideo, der hostes andre steder.

Et lille bonustip: tilføj en afspilningsknap til dit billede eller GIF. Det vil bede folk om at klikke på det som de normalt ville, hvilket fremgår af højere klikfrekvenser. Og hvis du vil have et andet smart tip, så forklar videoens indhold i en eller to sætninger.

Den strategiske fordel ved destinationssiden


Tilføj dit logo med et hyperlink i stedet for den hvide YouTube-mærke når du afspiller video. Udnyt de tilføjede sporingsfunktioner og før kunder gennem rejsen mod din hjemmeside. Hele tiden tænk destination; din hjemmeside og brugt alle dine muligheder for at nå hertil. Brug autoplay på din destinationsside. Det reducerer antallet af klik, der kræves, fra to (en gang på videoen, en gang på opfordringen til handling til sidst) til en (en gang på videobilledet)
Et sidste tip er, at tilføje ordet ‘video’ til din emnelinje – det er bevist at øge åbningsraterne.

Så kort sagt:


Trin 1: Vælg en stærk titel, der indeholder ordet ‘video’. Trin 2: Brug en smart GIF eller et billede med en afspilningsknap til at lede din seer til din destinationsside. Trin 3: Afspil din video automatisk på din destinationsside.
4: Hold det simpelt!

Læs andre indlæg

Oplev Vedio’s videomarketing blog!

Vi vil gerne byde alle marketinggenier, videofans og business folk velkommen til

Hvordan kommer man igang med video?

Hvis du er forælder, ved du udmærket godt, hvordan småbørn håndtere deres

Sådan bør du tænke video, når du skal lave det

Vi har de 4 P’er; pris, produkt, place og promotion. Vi har

Skal jeg hjælpe dig?

Vi kan altid starte med en uforpligtende snak over mail, telefon eller på et fysisk møde. Her taler dine udfordringer og ønsker igennem og i fællesskab får identificeret de oplagte video marketing tiltag til din virksomhed.

Giv Casper et kald eller send ham en mail, og så tager vi den derfra. Vi ser frem til at høre fra dig.

Få en Gratis Analyse

En analyse der belyser dit potentiale, og beskriver hvordan du kan opnå fremgang i din forretning. Det er gratis og uforpligtende, og er din mulighed for at få et sæt nye øjne på din situation.

51 biler solgt på én video!

Se hvordan jeg har hjulpet MG Danmark med succes gennem videomarkedsføring.

Book mig gratis

15 min

Så ser jeg på, hvor video kan gøre en forskel for dig

Dine oplysninger bliver kun brugt forsvarligt i forbindelse med booking af mig samt eventuelt markedsføring efterfølgende.