Man - Tors: 09:00 - 16:00 / Fre: 09:00 -15:00

Dækker hele Danmark

Styrket kommunikation
gennem passion og tradition

Videotype
Reklamevideo
Web
bradal.dk

Jeg blev kontaktet af webbureauet Attitude som ønskede at indgå et samarbejde, som bl.a. bestod af at hjælpe deres kunde  Bradals Produkthandel med at styrke deres PR og kommunikation gennem video.

Bradals Produkthandel drives i dag af Thomas Bradal, tredje generation skrothandler, der med en stor portion erfaring og drivkraft har udviklet virksomheden. Virksomheden holder til i Silkeborg og håndterer alt inden for skrot og restprodukter af jern og metal.

Scope

Virksomheden ønskede at styrke deres visuelle kommunikation og få produceret indhold som de kunne bruge i forbindelse med PR. Da de havde et af europas største skrotskibe til kaj i Fredericia, var det oplagt at lave en historie herpå, som kunne bruges til formidling af virksomheden. 

Opgaven blev at optage en dag, mens der blev læsset mange tusinde ton skrot på det enormt store skrotskib. Videoen blev produceret med henblik på deres hjemmeside og digitalt PR materiale, som den kune bruges i forbindelse med. 

Historien om det store fascinerende skib talte for sig selv, og derfor blev der lagt vægt på stærke visuelle virkemidler, hvoraf dronen også blev taget i brug.

Resultatet

Videoen og billederne var samlet set med til at styrke virksomhedens kommunikation, branding og PR. Med fokus på den gode historie og det fascinerende, som det ellers lukkede univers kunne byde på, var med til at skabe større indsigt i virksomheden. 

Har du spørgsmål? Eller brug for at blive inspireret?

Så tag fat i mig. Jeg er altid nysgerrig på nye videoprojekter og kan give inspiration og gode råd med på vejen. Og jeg hører også gerne om dit. 

Det her, er værd at vide

Få indsigt og viden om hacks, tips & tricks og best practice du kan bruge i din videomarkedsføring.