Man - Tors: 09:00 - 16:00 / Fre: 09:00 -15:00

Dækker hele Danmark

Eventvideo gav 34% mere
trafik til hjemmeside

bodylab
Videotype
Eventvideo
Web
bodylab.dk

Siden 2003 har Bodylab været markedsledende indenfor udvikling og produktion af proteinpulver og andre proteinrige kosttilskud. De henvender sig til en bred gruppe af træningsinteresserede, hvad end målet med træningen er, er deres produkter et naturligt supplement til at maksimere deres resultater.

Scope

I starten af 2021 blev jeg kontaktet af Bodylab som gerne ville promovere et af deres seneste samarbejder med influcerne bag From North og Bodylab er en dansk virksomhed fra nordjyske Hadsund, der udvikler og producerer kosttilskud og proteinpulver og kreatin som bruges i forbindelse med sport.

Resultatet

Eventvideoen opnåede stort engagement på de sociale medier og blandt We Are From Norths følgere og på blot få måneder kunne videoen præsentere følgende resultater på ganske kort tid +1.000 nye kunder samt +34% flere visninger på hjemmesiden. 

 

Få gratis adgang

Den ultimative Video Marketing Startpakke

Vil du gerne arbejde mere strategisk og fokuseret på at opnå bedre resultater med dine videoer? Så har jeg samlet konkrete tips & tricks til dig i form at videoer, artikler og guides i denne start pakke – lige til at implmentere.

Læs mine seneste blogindlæg

Er du klar til at samarbejde?

Kontakt mig for at se, hvordan jeg kan hjælpe dig.