Man - Tors: 09:00 - 16:00 / Fre: 09:00 -15:00

Dækker hele Danmark

1.000 nye kunder og 34% mere trafik til hjemmeside med eventvideo

bodylab
+ 0
nye kunder
+ 0 %
flere visninger

I starten af 2021 blev jeg kontaktet af Bodylab som gerne ville promovere et af deres seneste samarbejder med influcerne bag From North og ganske kort tid efter ramte vi +1.000 nye kunder samt +34% flere visninger på hjemmesiden. 

Bodylab er en dansk virksomhed fra nordjyske Hadsund, der udvikler og producerer kosttilskud og proteinpulver og kreatin som bruges i forbindelse med sport.

Approach

Når et nye influencer samarbejde sparkes igang skal det gøres med 110 i timen. Derfor gav det god mening at promovere en træningssession, som From North havde sat på benene i samarbejde med Bodylab.

Markedet for kosttilskud er benhårdt, og derfor er man ligesom nød til at lægge nogle flere lag på og skabe noget storytelling omkring sine produkter, for at kunne skille sig ud fra mængden.

Derfor gav det rigtig god mening at lave videoindhold fra træningen med We Are From North som havde en god historie at fortælle omkring deres erfaring og de produkter, som de brugte.

Opgaven tog udgangspunkt i træningssessionen, som ligesom skulle danne rammerne for We Are From Norths samarbejde med bodylab. Træningen bestod af en masse forskellige øvelser, hvor efter der var en række konkurrencer og fremvisninger af bodylabs produkter, som man samtidig kunne smage.

Eventvideo

We Are From North havde en masse på hjertet hvad angår træning, og det var oplagt at bruge i en eventvideo omkring deres samarbejde samt Bodylabs produkter.

Resultat

Eventvideoen opnåede stort engagement på de sociale medier og blandt We Are From Norths følgere og på blot få måneder kunne videoen præsentere følgende resultater: 

  • +1.000 nye kunder på webshoppen
  • +34% mere organisk trafik på webshoppen

Videoproduktion

Der blev udarbejdet en eventvideo i overensstemmelse med Bodylabs allerede eksisterende marketingplan.

Kreativ Anbefaling

Med eventvideoen i fokus anbefalede jeg en række tiltag, som der kunne tages for at opnå større effekt.

Kampagne Planlægning

Heraf en række tilbage på de social medier, hvor det var oplag at køre en video kampagne med produkterne.

Skal jeg også hjælpe dig?

Så kontakt mig og find ud af, hvordan video kan gøre en forskel for din forretning.