Man - Tors: 09:00 - 16:00 / Fre: 09:00 -15:00

Dækker hele Danmark

Videostrategi skabte en stigning i omsætning på 128%

aqua
+ 0 %
omsætning
+ 0 %
mere trafik

I starten af 2020 startede vi for alvor vores samarbejde med AQUA Akvarium & Dyrepark, og nogle få måneder efter ramte vi +60% mere organiske trafik til deres hjemmeside.

AQUA er en forlystelsespark med særligt fokus på den danske natur og de danske dyr, som de besøgende får rigt mulighed for at komme særligt tæt på, hvor det ellers ville være umuligt – derudover vil man som besøgende også blive meget klogere på naturen, som vi er omringet af. 

Approach

Opgaven blev grebet klassisk an. Jeg startede ud med at lave research & indsigt i forretning for at finde ud af, hvordan deres målgruppe kunne rammes bedst muligt samt hvilke kreative anbefalinger der skulle til for at skille sig ud fra de større aktører i markedet. På baggrund af disse oplysninger lavede jeg herefter omfattende kortlægning af kunderejsen med fokus på hvor vi kunne bruge video effektivt.

Jeg vidste udmærket godt, at vi ikke ville vinde på de hårdeste og mest kommercielle videotyper. Med AQUA var det dog bestemt muligt at slå de andre, når det kom til at fange stemningen og have fokus på vinklen om den danske natur.  Jeg udbyggede derfor en række videoer, der ville have størst effekt i top-funnel stadiet. 

Promovideo

Den første video vi startede med at have fokus på, var den generelle promovideo, som skulle fange stemningen i parken. Den stemning som de besøgende ligesom skulle købe sig ind i allerede derhjemmefra. Her havde vi fokus på kernefamilien og kvalitetstid kombineret med de danske dyr og naturen.

Produktvideo

Derudover ønskede AQUA at have særligt fokus på en række udvalgte oplevelsespakker, hvor familien kunne købe sig til en ekstraordinær oplevelse i og udenfor parken sammen med deres guides.

Produktvideo

Der blev i alt lavet fire forskellige produktvideoer med fokus på oplevelsespakker med familien – og det virkede efter hensigten, som var at overbevise dem om, at det her var alle pengene værd.

Resultat

Den overordnede videostrategi gav porte helt fra start. Vi ramte det, som målgruppe efterspurgte, og derfor kunne vi på bare fire måneder præsentere følgende resultater: 

  • +60% mere trafik til hjemmesiden gennem Paid Social
  • +128% i omsætning gennem webshop og flere besøgende i parken

Samarbejdet fortsætter i øjeblikket og det næste vi skal have fokus på, bliver udarbejdelse af mere content, som skal skaffe endnu mere organisk trafik ind på deres sociale medier og hjemmeside. 

Research & Indsigt

Jeg startede med at undersøge AQUA for at få en solid forståelse af deres forretning, målgruppe og marked.

Kortlægning af Kunderejse

Jeg kiggede på deres nuværende tiltag, og hvor det var eventuelle huller som kunne effektiviseres med video.

Kreativ Anbefaling

Ud fra kunderejsen anbefalede jeg en række videotyper, som jeg vidste ville give den ønskede effekt.

Skal jeg også hjælpe dig?

Så kontakt mig og find ud af, hvordan video kan gøre en forskel for din forretning.