Man - Tors: 09:00 - 16:00 / Fre: 09:00 -15:00

Dækker hele Danmark

Videostrategi skabte større
eksponering og omsætning

aqua
Videotype
Reklamevideo
Web
aqua.dk

AQUA er en forlystelsespark med særligt fokus på den danske natur og de danske dyr, som de besøgende får rigt mulighed for at komme særligt tæt på, hvor det ellers ville være umuligt – derudover vil man som besøgende også blive meget klogere på naturen, som vi er omringet af. 

Scope

AQUA ønskede at få styrket deres visuelle undervisers på deres hjemmeside og sociale medier, samt markedsføring af deres park. De kunne godt tænke sig, at det blev gjort gennem video, da det bedre kunne fange stemningen og skildre den kvalitetstid, som familien kan opleve sammen her. Reklamevideoen, skulle køre på sociale medier, hjemmeside, på TV2 PLAY samt i biografer i nærområdet. 

Resultatet

Videoenstrategien viste sig at være effektiv helt fra start. Vi ramte plet ift. det, som målgruppen efterspurgte, og derfor kunne vi i løbet af den første måned opleve mere trafik til hjemmesiden gennem sociale medier.

Samarbejdet fortsætter, og det næste vi skal have fokus på, bliver udarbejdelse af mere content, som skal skaffe endnu mere organisk trafik ind på deres sociale medier og hjemmeside. 

Har du spørgsmål? Eller brug for at blive inspireret?

Så tag fat i mig. Jeg er altid nysgerrig på nye videoprojekter og kan give inspiration og gode råd med på vejen. Og jeg hører også gerne om dit. 

Det her, er værd at vide

Få indsigt og viden om hacks, tips & tricks og best practice du kan bruge i din videomarkedsføring.