Stemningfuld video satte
skub i salget gennem hjemmeside

Videotype
Reklamevideo
Web
aqua.dk

AQUA er en forlystelsespark med særligt fokus på den danske natur og de danske dyr, som de besøgende får rigt mulighed for at komme særligt tæt på, hvor det ellers ville være umuligt – derudover vil man som besøgende også blive meget klogere på naturen, som vi er omringet af. 

Scope

AQUA ville gerne sætte ekstra forkus på nogle af deres oplevelsespakker, som de var begyndt at tilbyde gæsterne i parken. Pakken skulle oftest bookes hjemmefra, og derfor kunne det være svært at sælge oplevelsen og den gode stemning på forhånd. Derfor lavede vi en række videoer, som kunne fortælle historien om den kvalitetstid, som man som familie kunne få her, samt den positive og glade stemning, som det oftest resulterede i.

Resultatet

Videoerne blev brugt primært på hjemmesiden med egen landingpage for oplevelsespakkerne, men også som annoncering på sociale medier. Folk fik mulighed for at få en smagsprøve af oplevelsen hjemmefra, hvilket også gjordet det nemmere at træffe en købsbeslutning

Har du spørgsmål? Eller brug for at blive inspireret?

Så tag fat i mig. Jeg er altid nysgerrig på nye videoprojekter og kan give inspiration og gode råd med på vejen. Og jeg hører også gerne om dit. 

Det her, er værd at vide

Få indsigt og viden om hacks, tips & tricks og best practice du kan bruge i din videomarkedsføring.