Man - Tors: 09:00 - 16:00 / Fre: 09:00 -15:00

Dækker hele Danmark

Oplevelsespakke skulle være mere i fokus på hjemmeside med video

Videotype
Reklamevideo
Web
aqua.dk
AQUA er en forlystelsespark med særligt fokus på den danske natur og de danske dyr, som de besøgende får rigt mulighed for at komme særligt tæt på, hvor det ellers ville være umuligt – derudover vil man som besøgende også blive meget klogere på naturen, som vi er omringet af.

Scope

AQUA ville gerne sætte ekstra forkus på nogle af deres oplevelsespakker, som de var begyndt at tilbyde gæsterne i parken. Pakken skulle oftest bookes hjemmefra, og derfor kunne det være svært at sælge oplevelsen og den gode stemning på forhånd. Derfor lavede vi en række videoer, som kunne fortælle historien om den kvalitetstid, som man som familie kunne få her, samt den positive og glade stemning, som det oftest resulterede i.

Resultatet

Videoerne blev brugt primært på hjemmesiden med egen landingpage for oplevelsespakkerne, men også som annoncering på sociale medier. Interaktionsfrekvensen og engagement steg helt vildt, og folk synes generelt, at det nemmere at beslutte sig for at købe produktet, hvilket også afspejlede sig i et øget salg.

Få gratis adgang

Den ultimative Video Marketing Startpakke

Vil du gerne arbejde mere strategisk og fokuseret på at opnå bedre resultater med dine videoer? Så har jeg samlet konkrete tips & tricks til dig i form at videoer, artikler og guides i denne start pakke – lige til at implmentere.

Læs mine seneste blogindlæg

Er du klar til at samarbejde?

Kontakt mig for at se, hvordan jeg kan hjælpe dig.