Betalingssystem gav nicehair flere
ordre og en større besparelse

Videotype
Testimonialvideo
Web
Anyday.io

Anyday er en dansk fintech virksomhed, som siden 2020 har tilbudt deres kunder en rente- og gebyrfri betalingsservice. Hos Anyday mener de, at delbetaling skal være en transparent og ansvarlig proces, som tilgodeser kundens behov. Derfor samarbejder de med webshops, som har valgt at gøre op med urimelige betalingsmuligheder.

Scope

Anyday rakte ud til mig, fordi de gerne ville have hjælp med at få lavet en række kundeudtalelser og få kunderne selv til at fortælle om, hvordan samarbejdet med Anyday har været, og hvilken forskel det har gjort for deres forretning at kunne tilbyde denne service. Videoen skulle bruges til at bryde nogle af de barriere, som der oftest er forbundet med disse services, samtidig med at potentielle kunder kunne se, hvilken reel forskel det kan gøre. 

Resultatet

Samarbejdet med Anyday er velkørende og der er masse af projekter i udsigten. Dette var første skridt mod større gennemsigtighed og større troværdighed for deres kunder gennem video marketing.

Har du spørgsmål? Eller brug for at blive inspireret?

Så tag fat i mig. Jeg er altid nysgerrig på nye videoprojekter og kan give inspiration og gode råd med på vejen. Og jeg hører også gerne om dit. 

Det her, er værd at vide

Få indsigt og viden om hacks, tips & tricks og best practice du kan bruge i din videomarkedsføring.