Man - Tors: 09:00 - 16:00 / Fre: 09:00 -15:00

Dækker hele Danmark

Betalingssystem gav nicehair flere ordre og en større besparelse

Videotype
Testimonialvideo
Web
Anyday.io

Anyday er en dansk fintech virksomhed, som siden 2020 har tilbudt deres kunder en rente- og gebyrfri betalingsservice. Hos Anyday mener de, at delbetaling skal være en transparent og ansvarlig proces, som tilgodeser kundens behov. Derfor samarbejder de med webshops, som har valgt at gøre op med urimelige betalingsmuligheder.

Scope

Anyday rakte ud til mig, fordi de gerne ville have hjælp med at få lavet en række kundeudtalelser og få kunderne selv til at fortælle om, hvordan samarbejdet med Anyday har været, og hvilken forskel det har gjort for deres forretning at kunne tilbyde denne service. Videoen skulle bruges til at bryde nogle af de barriere, som der oftest er forbundet med disse services, samtidig med at potentielle kunder kunne se, hvilken reel forskel det kan gøre. 

Resultatet

Samarbejdet med Anyday er velkørende og der er masse af projekter i udsigten. Dette var første skridt mod større gennemsigtighed og større troværdighed for deres kunder gennem video marketing.

Få gratis adgang

Den ultimative Video Marketing Startpakke

Vil du gerne arbejde mere strategisk og fokuseret på at opnå bedre resultater med dine videoer? Så har jeg samlet konkrete tips & tricks til dig i form at videoer, artikler og guides i denne start pakke – lige til at implmentere.

Læs mine seneste blogindlæg

Er du klar til at samarbejde?

Kontakt mig for at se, hvordan jeg kan hjælpe dig.