Man - Tors: 09:00 - 16:00 / Fre: 09:00 -15:00

Dækker hele Danmark

Annoncering
af videoindhold

Nå længere ud, og ram den målgruppe som betyder mest for din forretning på Facebook, Instagram & andre sociale medier. Jeg hjælper med opsætning af kampagner og løbende vedligeholdelse, så du er sikret gode resultater med endnu flere visninger og større rækkevidde.

Digitale kampagner er afgørende for at generere flere kunder

Skal det være en kampagne med flere type video content, der udfolder jeres brand, eller er det forskelligt content målrettet forskellige kunder? Jeg står klar til at give jer en skarp og uforpligtende rådgivning omkring eksponering, distribuering samt kampagneforløb. Og jeg holder øje med statistik, distribuering og konverteringsrate for jer…

Et målrettet budskab giver den bedste konvertering

Min erfaring med produktion af video content kombineret med Facebook og Instagram gør, at jeg kan levere betalt annoncering, der effektivt rammer dine kunder. Samtidig giver det mulighed for at arbejde strategisk og ekstrem præcist overfor jeres målgrupper – selv ved lavt budget. Når jeg udarbejder både video content og distribueringsplan kan jeg arbejde med flere varianter, som testes mod målgruppen, for derigennem at målrette budskabet til den bedste konvertering til køb.
Jeg samarbejder med de sejeste virksomheder

Sådan laver jeg annoncering for dig 

Succes med betalt annoncering kræver godt, kreativt materiale

Betalt annoncering på sociale medier er en jungle, men jeg har skattekortet, der viser vejen til den bedste eksponering og den bedste konvertering af clicks til køb. Her kan du se, hvordan jeg gør.

Kanon gode resultater

5/5

Det har været rigtig godt at arbejde sammen med Casper. Samarbejdet har været enormt agilt, og han sporede sig hurtigt ind på, hvor vi gerne ville hen – og  resultaterne har været enorm positive. Så er video marketing er fortsat noget, vi kommer til at investere i. 

Kasper Bygballe

Indehaver JuiceStop

0 %

Flere følgere på TikTok

Få gratis adgang

Den ultimative Video Marketing Startpakke

Vil du gerne arbejde mere strategisk og fokuseret på at opnå bedre resultater med dine videoer? Så har jeg samlet konkrete tips & tricks til dig i form at videoer, artikler og guides i denne start pakke – lige til at implmentere.

Læs mine seneste blogindlæg

Er du klar til at samarbejde?

Kontakt mig for at se, hvordan jeg kan hjælpe dig.