3

Animation eller rigtige optagelser?

Det kan være du allerede har tænkt over, om du bør vælge animation eller rigtige optagelser. Begge dele fortæller historier på deres unikke måde og hjælper dig med at nå forskellige mål. Lad ikke tilfældighederne afgøre, om du vælger animation eller rigtige optagelser.

Rigtige optagelser får folk til at føle


At skabe en oprigtig oplevelse, som vækker følelser eller som man kan relatere til fungerer bedre med rigtige optagelser. En efterfilm fra en musikfestival får dig til at føle, at du faktisk er midt i det hele. Du kan høre musikken, mærke rytmen, lugte sveden. Måske ikke, men det er den fulde pakke, og det giver dit publikum en smagsprøve på den rigtige vare.

Eksperten i rigtige optagelser


Interview med en ekspert giver indsigt til potentielle kunder og vinder tillid. Eksempel: har jeg i mine videoer med Kia Danmark og MG Danmark lavet interviews med teknikere som kaster viden om sig, som var det konfetti.

Så hvorfor overhovedet overveje animation, spørger du sikkert?

Animation forenkler


Animerede videoer har den effekt, at det er god til at koge enorme komplekse oplysninger ned til små, forståelige bidder af viden. Abstrakte ideer og emner, der er vanskeligt at udbrede, klarer sig godt i et animeret format.

Animation har uendelige muligheder


Animation kan skabe ting så skøre, at selv japanerne ikke kunne forestille sig dem. Mulighederne er bogstaveligt talt uendelige. Der er intet, der ikke kan oversættes til en animeret video i den stil, tone og længde, der passer til dig.

Det handler om at opsummere det. Hvis du dog stadig har eneste tvivl om dit valg af videoformat, vil jeg med glæde tale med dig om det.

Læs andre indlæg

Oplev Vedio’s videomarketing blog!

Vi vil gerne byde alle marketinggenier, videofans og business folk velkommen til

Hvordan kommer man igang med video?

Hvis du er forælder, ved du udmærket godt, hvordan småbørn håndtere deres

Sådan bør du tænke video, når du skal lave det

Vi har de 4 P’er; pris, produkt, place og promotion. Vi har

Skal jeg hjælpe dig?

Vi kan altid starte med en uforpligtende snak over mail, telefon eller på et fysisk møde. Her taler dine udfordringer og ønsker igennem og i fællesskab får identificeret de oplagte video marketing tiltag til din virksomhed.

Giv Casper et kald eller send ham en mail, og så tager vi den derfra. Vi ser frem til at høre fra dig.

Få en Gratis Analyse

En analyse der belyser dit potentiale, og beskriver hvordan du kan opnå fremgang i din forretning. Det er gratis og uforpligtende, og er din mulighed for at få et sæt nye øjne på din situation.

51 biler solgt på én video!

Se hvordan jeg har hjulpet MG Danmark med succes gennem videomarkedsføring.

Book mig gratis

15 min

Så ser jeg på, hvor video kan gøre en forskel for dig

Dine oplysninger bliver kun brugt forsvarligt i forbindelse med booking af mig samt eventuelt markedsføring efterfølgende.