Kundeudtalelser

Hvad siger mine kunder egentlig selv? Jeg har fået tilsendt et par videoer fra nuværende og tidligere kunder, som fortæller om deres oplevelse og resultater.

SPEEDLINE

Danmarks absolut største forhandler af scooterudstyr, Speedline, har valgt at bruge os som ekstern marketingfunktion og har dermed fået tilført nye idéer, markedsføringsfaglig viden og produktion af større reklamefilm. Det har resulteret indhold som kunne bruges i en mere effektiv og målrettet markedsføring, der har bidraget til et målbart større salg  særligt i Danmark og på det skandinaviske marked.

www.speedline.dk

INTEMPUS

Intempus har fået styrket deres brand som en moderne SaaS virksomhed der tilbyder services indenfor tidsregistrering. Vi har gennem løbende strategisk rådgivning og sparring, bidraget med ny perspektiver på, hvordan vi har kunne forklare deres services på en let og forståelig måde, så Intempus står skarpt differentieret i forhold til konkurrenterne.

www.intempus.dk

Jack & Jones

Jack & Jones havde brug for at der skulle ske noget nyt i forbindelse med deres sociale medier. I tæt samarbejde med en række influcernes udførte vi afdækning af mål og metoder samt efterfølgende markedsføring af virksomheden på særlig Facebook og Instagram. Indsatsen har resulteret i en række videoer som alle gav en stigning i engagement og salg gennem deres webshop.

Play Video

KIA DANMARK

Vi har siden januar 2018 varetaget KIA Danmarks videomarkedsføring med fokus på sociale medier. Målet har været at engagere deres følgere via spændende videokoncepter, og få dem ud i forretningerne. Klik nedenfor for at se casen med eksempler på det indhold, vi har skabt, samt resultaterne, der taler for sig selv.

Skal jeg hjælpe dig?

Vi kan altid starte med en uforpligtende snak over mail, telefon eller på et fysisk møde. Her taler dine udfordringer og ønsker igennem og i fællesskab får identificeret de oplagte video marketing tiltag til din virksomhed.

Giv mig et kald eller send ham en mail, og så tager vi den derfra. Jeg ser frem til at høre fra dig.

Få en Gratis Analyse

En analyse der belyser dit potentiale, og beskriver hvordan du kan opnå fremgang i din forretning. Det er gratis og uforpligtende, og er din mulighed for at få et sæt nye øjne på din situation.

51 biler solgt på én video!

Se hvordan jeg har hjulpet MG Danmark med succes gennem videomarkedsføring.

Book mig gratis

15 min

Så ser jeg på, hvor video kan gøre en forskel for dig

Dine oplysninger bliver kun brugt forsvarligt i forbindelse med booking af mig samt eventuelt markedsføring efterfølgende.